Mellan buffén

Crostini med olivtapenad

Salame Napoli (svartpeppar)

Ventricinasalami (stark, paprikakryddad)

Grillade och örtmarinerade paprikaklyftor

Grillad och marinerad grönsparris toppad med riven pecorino romano

Cerignola oliver inlagda med vitlök och rivet citronskal

Lufttorkad italiensk skinka med klyftor på cantaloupe melon

Mozzarella med solmogna kvisttomater toppad med olivolja,
färsk basilika och svartpeppar

Bruschette med tomat ost och pesto

Parmesangratinerade aubergin och zucchiniskivor

Bondgrissini lindad med pistagekryddad mortadellakorv

Soltorkade tomater inlagda med örtkryddad jungfruolja

Rullader gjorda på italiensk kokt skinka, fyllda med hemgjord färskost

Bresaola (lufttorkad oxinnanlår) varvat med hyvlad pecorino romano
toppad med rostade pinjenötter och citronklyftor

Talleggioost med vindruvor och fikonmarmelad

Gorgonzolagratinerade päronhalvor med valnötskärnor och akacia honung

Hembakat rosmarinkryddat foccaciabröd toppad med paprika och oliver

Veneziansk potatissallad eller valfri pastasallad

292:-/person inkl.moms