MENY V.5

 

Papardelle med lammfärs, tomat och rosmarin toppad med chèvrekräm

 

Pasta med lax i vitt vin, grädde och fänkål toppad med spenatpesto

98:-

 

Triss i korvar (jalapeno&cheese, baconlindad mergues och hjortchorizo) med pestopotatis, rödvinssås och parmesankräm

105:-

 

Wallenbergare serveras med potatismos, gröna ärtor, skirat smör och lingon

 

Rostbiff med provencalepotatis, portvinssås och svartvinbärsgelé

108:-

 

Ugnsbräserad gösfilé serveras med örtpotatis, rostade rödbetor och vermouthsås

129:-

 

Lasagne al forno

95:-

 

Pizza med bolognese, grillad paprika och rödlök

(ENDAST ONSDAG, TORSDAG OCH FREDAG)

98:-


 

Caesarsallad med bacon, kyckling och krutonger


 

Italiensk bondsallad med salami, prosciutto och mozzarella

98:-

 

I alla rätter ingår sallad, bröd, smör & valfri dressing

 

För att beställa ring

08 609 00 25